stora bild av kvinna med blomkorg

Sommarfavoriter och nya hudvårdsprodukter - sommaren är här!

På sommaren förändras hudens behov när vädret blir varmare och solen skiner. Därför är det en bra idé att uppdatera dina hudvårdsprodukter och rutiner till sommaren. Jolie-teamet har valt ut några av de bästa och mest nödvändiga produkterna för sommar-säsongen.

De viktigaste hudvårdsrutinerna för sommaren är att skydda huden från solen, återfukta med lätta produkter och rengöra och exfoliera noggrant vid behov.

Naturlig, ekologisk hudvård ger näring och vitaliserar både ansikte och kropp, tillsammans med vila och sommarens (förhoppningsvis) värme. 

Kolla in Jolies fantastiska solskyddsguide.

Solkräm är sommarens viktigaste hudvårdsprodukt

Den underbara solen ger vitalitet och energi på sommaren. Solens UVA- och UVB-strålar är dock skadliga för huden och orsakar hudåldrande och i värsta fall riskerar du att drabbas av hudcancer. Att skydda huden från solen är därför den absolut viktigaste aspekten av sommarens hudvård – så att vi kan njuta av solens värme på ett säkert sätt.

 Effektiva fysikaliska solskyddsprodukter och after sun för kroppen

Ta hand om din hud och håll din solbränna jämn

Rengör och återfukta huden noggrant varje kväll så att den känns bra hela sommaren. Duscholja är inte bara skonsam och vårdande, utan även idealisk för att avlägsna rester av solskyddsprodukter från huden. Exfoliering var 1-2 vecka avlägsnar döda hudceller, håller huden mjuk och solbrännan jämn samt att det hjälper fuktgivande produkter att absorberas bättre.

Fördjupa din solbränna och fortsätt behålla den även in på hösten

Det är ett smart alternativ att få en härlig solbrun ton från en flaska. Brun utan sol ger en vacker solkysst lyster till din hud, även när det regnar ute.

Återfuktande, somriga ansiktsbehandlingar

Sommarhuden kan behöva en lättare fuktkräm och ansiktssprayer som håller dig fräsch hela dagen. När luftfuktigheten ökar behöver huden inte lika mycket krämer och olja som på vintern. Solens värme ökar avdunstningen av fukt från huden, men ökar också produktionen av talg. Det är därför som den främsta fuktkrämen för soldyrkare är ett ansiktsvatten eller en fuktkräm.

Skapa en fräsch och lätt sommarsminkning

En tunn och lätt sminkbas, en naturlig lyster, läckra rosa och persika färger, mångsidiga och enkla produkter… Det är receptet för en trendig sommarmakeup-look.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.