Samarbete med Jolie

Har du en blogg, en vlogg eller webbsida där du tror att Jolies varumärke och produkter passar in? Är du genuint intresserad av 100 % ren och effektiv naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård?

Jolie är känt för vår helt fantastiska och kompromisslösa naturliga, ekologiska skönhetsprodukter . Hos Jolie sätter vi stort värde på kvalitet och lyx – med ett inslag av Parisisk elegans. Du kan lita på att vi inte kompromissar med innehållet i de produkter vi erbjuder. Jolie är franska och betyder söt, fin, charmig, underbar, vacker och alla andra synonymer som beskriver nyanser av skönhet. Jolies mål är att ta fram och förstärka de specifika egenskaper som många kvinnor glömmer bort att de representerar.

Vi samarbetar med t.ex. media, bloggar, företag och organisationer. Vi är öppna för alla möjligheter som hjälper oss att få fler att få upp ögonen för att naturlig, ekologisk skönhet är så mycket bättre än vad skönhetsmarknaden i stort erbjuder och att det är framtidens skönhetsideal. Vår genomsnittskund är en 30-årig kvinna med en livsstil präglad av hälsa och hållbarhet – “Lifestyle of Health and Sustainability” (LOHAS).

Om du är intresserad att samarbeta med oss, vänligen kontakta Stina Sallerström på vårt svenska huvudkontor.

Affiliate marknadsföring

Vårt affiliate-program är en utmärkt möjlighet för samarbete med oss via marknadsföringslänkar och banner. Vår kommissionsmodell består av tre lönsamma steg. Våra kommissioner börjar på 8 % och vår genomsnittliga beställning ligger på 900 SEK. Du får betalt för varje beställning som görs via en affiliate-länk eller -banner på din webbsida. Vi erbjuder affiliate-program via  TradeTracker.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.