Retur & återbetalning

Du har 14 dagar på dig att byta och begära att få returnera en inköpt produkt. Produkten som ska returneras måste vara oöppnad, oanvänd och i säljbart skick. Alla förseglingar måste vara intakta.

Ej uthämtade paket

Om du väljer, eller får förhinder, och inte hämtar ut ditt paket från ombudet, så går det per automatik tillbaka till oss. Vi återbetalar då pengarna, exklusive en fraktkostnad på 59kr, till det konto du tillhandahåller inom två veckor efter att produkterna har kommit till vårt lager. Vi återskickar inte paket som inte hämtats ut. Vänligen notera, att ej uthämtade paket inte är samma sak som en retur.

Rapportera returen med hjälp av formuläret nedan

Fyll i formuläret nedan för att begära en retur. Vi kommer återkoppla till dig så snart som möjligt och då ge dig instruktioner om hur returen ska hanteras:

Returer – Pengar tillbaka

Du kan returnera din produkt utan kostnad, men returfrakten stå du själv för. Du kan välja att bara returnera några av produkterna från en leverans. Se till att du får en spårningskod för ditt returpaket. Vi ansvarar inte för paket som inte når oss.

Pengar återbetalas när produkten kommit tillbaka till oss och vi konstaterat att produkten är i säljbart skick. Återbetalning sker via det betalningssätt som använts inom två veckor efter att de returnerade produkterna anlänt till vårt lager.

Bekräftelse av retur

Vi kommer att meddela dig via e-post om alla kundreturer vi har fått. Om du inte har fått ett bekräftelse från oss inom en vecka, vänligen kontakta oss på hello@jolie.se.

Defekta produkter under transport

Om den levererade produkten är defekt, vänligen kontakta oss på hello@jolie.se.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.