Policy för rabattkoder och kampanjer

Våra rabattkoder gäller endast för produkter med ordinarie pris och du kan endast använda dem för att betala för produkter (inte för leveranskostnader eller för betalning för eventuella fakturakostnader). Rabattkoder kan inte kombineras dvs man kan enbart använda en kod per köp.

Våra rabattkoder gäller inte för varumärkena Abel, Kjaer Weis, Less is More eller Und Gretel, eller för presentkort om inget annat nämns. Nyheter kan vara undantagna från kampanjer.

Om en kampanj innehåller en gratis gåva så behöver du inte manuellt lägga till den till din kundkorg. Max en gåva skickas per köp. Gåvan kommer att läggas till i din order automatiskt. Om vår kampanj erbjuder fri leverans, så kommer du att få det automatiskt till din beställning oavsett vald leveransmetod (gäller ej för Prioriterad Leverans). Vid gåvokampanjer kan vissa produkter vara undantagna (t ex för varumärket Kjaer Weis ingår inte förpackningar utan produkt, s.k. “case” i gåvokampanjer).

Observera att produkter i vår outlet kan ha en hållbarhet som är kort. Vi ersätter inte produkter från outleten som vid leverans har kvarvarande hållbarhet.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.