Om oss

Vad är Jolie?

Jolie är en naturlig, ekologisk skönhetsdestination och vi tar vår inspiration från Paris. Jolie kännetecknas av fantastiska och kompromisslösa naturliga, ekologiska, certifierade skönhetsprodukter. Vi på Jolie sätter stort värde på kvalitet och lyx, med ett inslag av parisisk elegans.

Jolie är franska och betyder söt, fin, charmig, underbar, vacker och andra ord som beskriver olika nyanser av skönhet. Jolies skönhetsideal är inkluderande och personlig. Jolies mål är att framhäva och förstärka de egenskaper som ofta glöms bort hos kvinnor.

Vårt fantastiska team på Jolie delar en gemensam vision om feminin styrka, hållbarhet och globalt arbete, samarbete och livsstil. Vi tror på kreativitet, intuition, trovärdighet och öppenhet.

Vi på Jolie vårdar våra kunder med en kärlek som är anpassad till deras personliga behov och som garanterat skapar en glädjefull energi med 100 procent rena produkter med hög kvalitet.

Vår historia

Jolie skapades utifrån en önskan om att underlätta och inspirera till en bättre, hälsosammare, mer ekologisk och etisk och underbar livsstil. Jolies vision skapades utifrån en längtan om att tillhandahålla särskilt utvalda, 100 procent säkra och effektiva naturliga, ekologiska  skönhetsprodukter på ett och samma ställe.

Företaget grundades i Helsingfors år 2012 av fyra vänner och blev snabbt en sensation på den finska marknaden. Kunderna blev överförtjusta i företagets unika koncept och produktsortimentet av högsta kvalitet. Sedan dess har Jolie vuxit och blivit – om vi själva får säga det – en sällsynt men fantastisk framgång. Nu är Jolie den ledande webshoppen för naturlig, ekologisk skönhet i Finland och en pionjär inom skönhet och välbefinnande vida känd för vår kompromisslösa inställning till kvalitet och innehåll.

Sedan hösten 2018 finns vi även på den svenska marknaden genom joliebeauty.se och sedan 2019 med eget kontor i Gamla Stan i Stockholm. Vänner av naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård världen över förtjänar möjligheten att lära känna Jolie. Vi värdesätter alla våra kunder och önskar alla kärleksfullt och omsorgsfullt varmt välkomna.

Vårt löfte

Vi säljer endast naturliga, ekologiska varumärken av allra högsta kvalitet. Vi ser det som vår uppgift att respektera våra kunder och miljön genom att aktivt välja produkter av högsta kvalitet. Vi tar vårt sociala och ekologiska ansvar och söker alltid efter produkter med ett genuint värde för våra kunder.

Vi säljer inte en ekologisk livsstil och naturlig, ekologisk skönhet enbart som ett komplement. Vår strävan är att vara en pionjär vars huvudsakliga värdegrund är hundra procent naturlig skönhet. Våra produkter innehåller aldrig mikroplaster eller andra skadliga ämnen.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.