Naturliga, ekologiska solskydd: de bästa tipsen för att skydda och ta hand om din hud

För att njuta av ljuset och värmen från solen utan bekymmer är det viktigt att ta hand om och skydda huden. Naturlig, ekologisk hudvård erbjuder något för alla soldyrkare: utbudet omfattar solskydd för ansiktet och kroppen, smink med solskydd i, after sun samt brun-utan-sol produkter.

När sommaren närmar sig behöver dina gamla solskyddsprodukter förnyas lika mycket som huden behöver uppdateras. En öppnad förpackning med solskyddsfaktor håller i cirka åtta månader. Det är smart att köpa nya krämer varje sommar så att du kan vara säker på att de skyddar dig precis som de borde.

I vår solskyddsguide har vi sammanställt de bästa tipsen för att skydda och ta hand om din hud och skapa en vackert solkysst hud.

Gör dig redo för soliga dagar med Jolies Sunscreen Guide!

Den bästa solskyddet för ansiktet

Nu kan du sluta leta efter den perfekta naturliga, ekologiska solskyddsprodukten. Det första valet för oss på Jolie är Patykas fantastiska nya solskyddskrämer.

Detta skyddar ditt ansikte från solen

Ansiktsvård och skydd mot solens strålar bör inte glömmas bort under sommarvärmen. Vet du i vilken ordning hudvårdsprodukter ska appliceras på sommaren? Vi guidar dig.

After sun care för hela kroppen

Det är viktigt att ta hand om din hud även efter att ha njutit av solen. Vi har samlat de bästa råden och naturliga after sun produkterna för din hud.

Borttagning av solskyddsfaktor

I slutet av en dag i solen bör solskyddsfaktorn tvättas bort ordentligt från huden, men alla produkter är inte tillräckligt effektiva för att ta bort solskyddsfaktor.

De bästa brun-utan-sol produkterna
TOPP 3

Vi listade våra favoriter inom brun-utan-sol produkter. Vi ger också mer tekniska tips för att skapa en jämn solbränna med hjälp av olika produkter.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.