Hösten är här – se de bästa tipsen för höstens hudvård!

Bli kär i höstens stjärnprodukter

Äkta, rent och effektivt

Tre gratis produktprover per beställning

Stort sortiment

På hösten får vi njuta av naturens vackra färger och friskt utomhusväder. Höstens färgprakt för ofta också med sig en återgång till en härlig vardag, då det kan bli nödvändigt att uppdatera hudvårdens grundpelare i ditt kosmetikaskåp. Vi sammanställer höstens viktigaste hudvårds- och sminkprodukter åt dig, som hjälper dig att njuta av vardagens bortskämdhet och förbereda din hud för den annalkande vinterns utmaningar.


			

Uppdatera dina kosmetiska produkter till nuvarande

Sommaren kan redan tyckas vara ett avlägset minne, men dess spår kan fortfarande ses i din huds och ditt hårs tillstånd. Solens hetta är lugnande, men den kan också torka ut din hud och ditt hår. Samtidigt kan solens UV-strålning få fram pigmentförändringar, som leverfläckar. Förutom basprodukter bör du även inkludera effektiva specifika vårdprodukter i din hudvårdsrutin som tar hand om din hud badad i solen på sommaren och skyddar den mot höstens svala bris. Ju tidigare på hösten du börjar återfukta huden, desto bättre är huden förberedd för den torra och kalla luften på vintern.

Rengöring är hörnstenen i hudvård

Den dagliga hudvården börjar med rengöring. Mot vintern kan det vara bra att byta ut rengöringsprodukten till ett mer vårdande och näringsrikt alternativ, som en skonsam rengöringsolja, när det kalla draget och den torra inomhusluften torkar huden.

Vid rengöring är det bra att ta hänsyn till rengöring av smink. De effektiva och skonsamma rengöringsprodukterna tar bort alla spår av smink och andra orenheter från ditt ansikte, men smeker försiktigt din hud utan att ta bort sin egen skyddande barriär. Prova effektiv dubbelrengöring, där smink först tas bort från ansiktet med en oljig rengöringsprodukt. Därefter avslutas rengöringen med en skummig, gelliknande eller mjölkaktig rengöringsprodukt, beroende på din hudtyp och din egen smak.

Ett välrengjort ansikte är grunden för smink och hudvård. Ta en titt på de aktuella produktbehoven!

Ge din hud mycket återfuktning

Skäm bort din hud genom att ge den mycket fukt och näring och skydda den mot kylan. På hösten kan dina hudvårdsprodukter vara mer återfuktande och närande. Kall utomhusluft och torr inomhusluft kan göra särskilt känslig hud ännu mer irriterad, vilket ökar avdunstningen av fukt från din hud. Om din hud torkar ut minskar dess skydd mot yttre skador, vilket gör din hippie mer mottaglig för infektioner. I detta fall behövs försäkran och bekräftelse. Genom att återfukta huden förbättras också absorptionen av andra hudvårdsprodukter i din hud.

Olika återfuktande och uppfriskande ansiktssprayer kan vara din huds räddning. Du kan stoppa in en praktisk ansiktsspray i din handväska och spraya den i ansiktet när du behöver förfriskning, till exempel när du arbetar på en skärmterminal.

Lysa upp din hud mitt i hösten och kämpa mot pigmentförändringar

Om du känner att du saknar solens glöd eller om din hud annars skulle kunna dra nytta av en energikick mitt i hösten, använd hudupplysande produkter, som Urangs Yuja Vita Ampoule ljuskraftserum . Hudvårdens riktiga superfoods, serum, kan också hjälpa till med olika pigmentförändringar orsakade av solen, återfukta och lysa upp din hud eller ge den en mild lugnande effekt. Din hud kommer att tacka dig för ett serum som passar dess behov!

Ansiktskrämen är en 2-i-1 hudvårdsprodukt

I bästa fall finns ansiktskräm på din hud 24 timmar om dygnet. Så välj en kräm som verkligen vårdar din hud. När hösten fortskrider är det dags att uppmärksamma ansiktskrämens näringsvärde. När vädret svalnar kan en tunn, gelliknande fuktkräm fortfarande fungera för fet eller kombinerad hud, men torrare hud kan behöva en tjockare kräm.

Psst! I en enkel hudvårdsrutin kan du även skippa ansiktskrämen och istället välja ett serum och ansiktsolja eller balsam. Fuktighetskräm är helt enkelt samma sak som serum + ansiktsolja. Vi förutspår att höstens hudvårdsminitrenden kommer att vara en kombination av serum och olja. Kolla in Karkkipäivä-bloggen för de mest effektiva kombinationerna för varje hud och plånbok .

Använd skrubben och masken tillsammans

Efter peeling bör du alltid applicera en mask i ansiktet. Peeling tar bort de yttersta döda hudcellerna från huden, vilket gör att maskens aktiva ingredienser bättre absorberar och påverkar huden. Så här får du ut det mesta av din mask.

Skäm bort din hud med oljor och balsam

Inkludera en ansiktsolja eller ett balsam för flera ändamål i din hudvårdsrutin när ansiktskräm inte räcker. En oljig vårdprodukt är ett särskilt bra komplement till din hudvård om du känner att höstens och vinterns hårdhet torkar ut din hud så att den blir torr. Visste du att fet och kombinerad hud också kan dra nytta av behandlingen av feta produkter?

Uppdatera innehållet i sminkväskan till hösten

På många arbetsplatser förde förra våren med sig en delvis återgång av distansarbete till kontor och arbetsplatser. Oavsett om du ska till arbetsplatsen eller hålla möten på distans, kontrollera att din sminkväska innehåller åtminstone basprodukterna för bra vardagssminkning.

Äntligen, nu är det dags att uppdatera din sminkväska med underbart fräscha och aktuella nyanser. Testa gärna ett nytt läppstift eller krämliknande rouge, som kompletterar din höstlook underbart till både vardag och fest.

Ta också hand om ditt hår och din kropp

Kom ihåg att även förbereda huden och håret på din kropp för vintern. Erbjud dem massor av fuktgivande och närande produkter.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.