Foundation Guide: Så hittar du enkelt den bästa basen för dig

Foundation är en kräm eller ett puder som används innan makeup och som appliceras på huden efter hudvårdsrutiner och eventuella primers . Syftet med foundation är att täcka hudens brister, jämna ut tonen och ge huden en vacker lyster. Naturlig ekologisk foundation gör allt detta perfekt, och dessutom tar de högkvalitativa och naturliga ingredienserna i dem hand om hudens hälsa och välbefinnande. Foundation kan också kompletteras med en separat concealer .

Ibland är det svårt att välja rätt nyans och rätt produkt för din hudtyp. Vad är bäst för mogen, torr eller fet hud? Vilken har bäst täckningsgrad och hållbarhet? Vad är lämpligt för fet hud som inte tål oljor?

Spana in Jolies omfattande guide till foundations och hitta den bästa basen för just dina behov!

Lätt Foundation

Naturlig ekologisk foundation

Det bästa med naturlig ekologisk foundation är att den behandlar din hud precis som en hudvårdsprodukt. Läs Jolies fantastiska jämförelse av foundations: vi testade och utvärderade 10 foundations från 9 olika märken!

Nyans Foundation

Så här väljer du rätt nyans på din foundation

Identifiera först din hudton, hur mörk eller ljus den är. Därefter är det mycket lättare att hitta rätt nyans. Valet av nyans påverkas också av vilket resultat du vill ha, men också av produktens komposition.

Mineralsmink

Vad är mineralmakeup och varför är en mineralmakeup foundation så otroligt bra? Den minimalistiska ingrediensförteckningen, andningsförmåga, lätthet och ändå god täckning är hemligheten bakom populariteten hos mineralmakeup.

Concealer

Rodnad, mörka ringar under ögonen, små fläckar på huden – en bra concealer hjälper till att sudda ut allt detta. Absolution Le Multi Correcteur är en av våra varaktiga favoriter. Vi tipsar också om mer mångsidig användning av concealers.

 

Makeup primer

En bra grundfärg gör din makeup välvårdad och långvarig. Välj en primer baserat på vad din hud behöver – olika nyanser fungerar på olika sätt. Den struktur som primern ger resulterar i en finnish med trendigt ‘glow’.

Vad är BB-, CC- och DD-krämer?

Bakom dessa bokstavskombinationer ligger en mängd hudtonande krämer med lite olika användningsområden och egenskaper. 

Sminkborstarnas ABC

Välj rätt borstar för rätt användning för att göra din makeup ännu snyggare och fylligare. Samtidigt boostar du användningen av produkten och den kommer att hålla längre. De rätta verktygen är a och o i smink!

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Äkta, rent och effektivt

Tre gratis produktprover per beställning

Stort sortiment

Äkta, rent och effektivt

Tre gratis produktprover per beställning

Stort sortiment

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.