Förpackningsdesign

Borta är de dagar då förpackningsdesignen för naturlig, ekologisk hudvård och kosmetik innebar tråkiga produkter i naturnära, gröna eller bruna förpackningar. För något decennium sedan såldes naturlig, ekologisk hudvård mest i hälsokostaffärer, och produktförpackningarna utstrålade hälsokostens traditionella värderingar genom sin färg- och mönstersammansättning som inte alltid var särskild tilltalande för en modern konsument.

Jolies grundande är faktiskt relaterad till just detta, eftersom en av våra ursprungsidéer var att erbjuda alternativ inte bara till det total utbudet och kvaliteten utan också med hänsyn till det visuella och estetiken. Vi antog med rätta att detta skulle ha ett absolut värde för flera av kosmetikkonsumenterna. Trots allt har skönhetsprodukter traditionellt varit väldigt vackra, med snygga mönster, och exklusiva förpackningar, varför ska naturliga, ekologiska hudvårdsprodukter innebära ett undantag från det?

I skönhetsvärlden har varumärkesidentiteten, bilder och koncept, och välgjord design alltid varit en viktig del av upplevelsen.

Experimentets glädje

Dagens konsumenter missar ofta nya inspirerande varumärken och produktserier. Hudvårdens effektivitet, verkan och råvaror är högaktuell. Dessa kvalitéer efterfrågas alltmer av varumärken som är både etiska och miljövänliga.

Varumärkesresan inkluderar också förpackningsdesignen och dess aktualitet. Förändrade trender hör till kosmetikvärlden precis som det gör inom hårmode, klädmode och inredning.

Inredningsdesign och vardagskosmetologer

Den snyggare förpackningsdesign som numera går att hitta inom naturlig, ekologisk hudvård erbjuder otroligt underbara alternativ. Det finns många olika typer av förpackningar, precis som det finns många olika personligheter bland konsumenter. Jämfört med traditionell selektiv hudvård är utseendet på förpackningarna ofta mer stilrent och mindre ‘flashy’. Den moderna naturliga hudvården domineras av återhållsam modernitet, en utsökt värld av färger och en stil färdig som är genomtänkt ner till minsta detalj.

Vackra produkter ska inte döljas, utan tänkta att visas upp och pryda sin plats på ett nattduksbord, i ett skrivbord, en byrå, i badrummet eller i din egen sminkväska.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.