Jämförelse av naturliga & ekologiska foundations

En av de bästa sakerna med naturligt & ekologiskt smink är att de tar hand om huden på samma sätt som den bästa hudvården. Pigmenten och de dekorativa syftena med smink blir en bonus. Vi utvärderade och jämförde tio olika typer av foundations från nio olika märken. Kriterierna för jämförelse var täckning, spridbarhet, glans och hållbarhet.

Se också fyra bra skäl att välja en naturlig ekologisk foundation!

Lätt foundation

Absolution La Creme du Teint – fashionistans bästa vän.

Flytande foundation

Mádaras innovativa Skin Equal Soft Glow Foundation smälter perfekt in i huden. Välj en av de bästa naturliga ekologiska sminkbaserna.

CC-cream

Mádara Anti-Pollution CC-Cream är en riktigt multifunktionell makeup-produkt.

Vegansk foundation

Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation är en stjärna bland naturliga sminkbaser.

Hållbar foundation

Und Gretels Lieth är lämplig för fet och blandad hud.

BB-kräm

Novexperts The Caramel Cream är makeup-artistens räddning.

Foundation med solskydd

Whamisas BB-kräm erbjuder högt skydd, SPF 50 .

Foundation för mogen hud

Zuiis Lux-serie reducerar fina linjer.

Täckande foundation & concealer

Kjaer Weis Cream Foundation är en makeup-bas av professionell kvalitet som reducerar pigmentförändringar och utjämnar hudtonen t ex för hud med rosacea.

Världens bästa mineralfoundation

är Alima Pure Satin Matte Foundation. Du behöver inte använda andra concealers eller puder länge.

4 bra skäl att välja naturlig ekologisk foundation

 

1. Makeupbasen finns i vårt ansikte upp till 5000 timmar om året.

Även om kemikalierna som används i kosmetika inte ackumuleras i kroppen, orsakar deras regelbundna användning en konstant exponering. Föroreningarna i konventionellt smink är ett problem, eftersom smink används dagligen, och ofta är på från tidig morgon till sen kväll.

2. Naturlig ekologisk makeup har hudvårdande egenskaper.

Naturlig ekologisk foundation innehåller inte plast och låter huden andas. Istället för fyllningsmedel och andra syntetiska, främmande ämnen innehåller de växtbaserade ingredienser som verkligen tar hand om huden.

3. Naturlig ekologisk foundation är plastfri, hormon- och miljövänlig.

Effekten av kemikalier som används i syntetisk kosmetika på mäniskor studeras. Naturlig ekologisk skönhetsvård innehåller inte syntetiska färgämnen, dofter och konserveringsmedel som kan störa kroppens egen hormonella funktion. Naturkosmetisk makeup stödjer den naturliga vården av hormonellt symtomatisk hud.

Naturlig ekologisk makeup skyddar också miljön, eftersom plast som ofta används i traditionellt smink, saknas helt i naturlig ekologisk kosmetik. Detta minimerar miljöpåverkan där plastpartiklar annars riskerar att hamna i till exempel vattendrag.

4. Naturliga ekologiska foundations är lämpliga för alla åldrar.

Serumliknande foundations som ger glans samt rouge och ögonskuggor som är typiska för naturlig ekologisk skönhetsvård smälter vackert in i hudens egen ton utan att accentuera fina linjer.

De vårdande kompositionerna i naturliga ekologiska foundations passar och framhäver  mogen hud på ett mycket vacket sätt. Mogen och krävande hud får den vård och det skydd den behöver, till exempel i form av viktiga antioxidanter.

Naturlig foundation är riktigt bra

Fram till för ett decennium sedan talades det mycket om utmaningarna med ekologiska sminkprodukter. Produkters dåliga spridningsförmåga, produktens knappa pigmentinnehåll, den tveksamma hållbarheten, de speciella dofterna och avsaknaden av en rad nyanser. Detta gjorde att många drog sig för att byta till naturlig ekologisk skönhet.

Sedan dess har stora framsteg gjorts i produktutvecklingen av naturligt, ekologiskt smink. Naturliga ekologiska sminkprodukter har stigit i popularitet både hos media och bland influencers, och växer år för år. Sminkets vårdande egenskaper och miljövänlighet värderas högt.

Vi på Jolie vågar lova att naturliga ekologiska foundations är de bästa möjliga – den nya generationens sminkbas för både kvinnor och män. Huden får en långvarig, ihållande lyster och bäst av allt – helt naturligt.

I Jolies urval ingår naturligt ekologiskt smink från flera spännande märken, spana in de och beställ!

>> Gå tillbaka till sminkguiden

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.