Ekologiskt Smink

Nyheter från Kjaer Weis ‒ Pressed Powder and Lip Gloss x 6

6.3.2018, Jolie

I Kjaer Weis sortiment har det tidigare inte funnits puder i någon form. Varumärkets halvmatta och mycket täckande makeupbas behöver inte heller puder på allas hud. De flesta hudtyper börjar dock blänka under dagen, för att inte prata om nattens strapatser, och det är därför bra att ha puder på botten av väskan, åtminstone så att det räcker till nästippen.

Den professionella sminkösen Kirsten Kjaer Weis, som anländer till Finland i slutet av veckan, vet att ett klassiskt puder är en grundläggande sminkprodukt, som allmänt anses vara nödvändig. Kirsten har nu tillsammans med sina team lyckats skapa en innovativ, naturkosmetisk version av det traditionella kompaktpudret. Nyansen på Kjaer Weis Pressed Powder heter Translucent och passar alla hudtoner. Enligt vår erfarenhet är det första intrycket av nyansen att den är ganska ljus på huden, men produkten smälter fantastiskt fint in i huden, vilket gör att den passar naturligt vackert till många olika grundtoner, såsom det är tänkt att den ska göra.

Kjaer Weis Pressed Powder är ett finkornigt, växtbaserat puder utan talk. Det får bukt med glansig hy, fixerar sminket, jämnar ut hudtonen och döljer porer, men ger ett naturligt och transparent slutresultat. Så långt från kakigt och tjockt som man kan komma. Jämfört med ett traditionellt, helmatt puder ger Kjaers puder snarare en elegant, dämpad yta. Det är ett typexempel på en ny era av sminkprodukter och en ny stil. En klar, matt hy klär även åldrande eller äldre hud. Och såsom naturkosmetiska sminkprodukter gör i allmänhet vårdar och skyddar även Kjaer Weis Pressed Powders dyrbara ingredienser huden.

På grund av den stora efterfrågan är Kjaer Weis nya puder tills vidare slutsålt, och produkten är även slut i tillverkarens lager. Vi informerar via Jolies kanaler omedelbart när vi får mer av produkten.

Kjaer Weis Lip Gloss x 6

Förutom pudret lanserar Kjaer Weis sex nya läppglanser! Läppglanserna ger lite nyans/är halvtäckande med en sofistikerad glans och en härligt mjuk och behaglig konsistens. Läppglansen kan användas som sådan eller tillsammans med Kjaer Weis läppennor eller läppstift. Med läppglans kan man även accentuera och forma läpparna en aning. Sammansättningen, som består av ekologisk ricinolja, solrosolja och nyponolja, ger även näring åt torra läppar. Doften har en mycket lätt antydan av vanilj.

Av nyanserna på Kjaer Weis Lip Gloss är Fascination en genomskinlig, hallonröd nyans. Courage är en fräsch korallnyans, Treasure i sin tur en ljusare korallnyans. Affinity är en rosig, neutralt ljusröd nyans och Tenderness en svalare, rosig nude-nyans. Cherish är en lätt glittrig, rosa nude-nyans, som passar underbart till våren och sommaren.

Till alla Kjaer Weis produkter, även puder och läppglans, finns det förmånligare och miljövänliga refillförpackningar tillgängliga.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.