Ekologisk Ansiktsvård

Novexpert – Naturlig, ekologisk ansiktsvård med apoteksstandard

1.11.2021, Jolie

Mer fransk effektiv hudvård! Novexpert är en mycket kompetent serie, s.k. cosmoceuticals. Produktserien har utvecklats av akademiska postdoktorala forskare, och den tekniska nivån på produkterna är mycket hög. Novexpert är allergivänligt, Ecocert-certifierat, veganskt och innehåller inga konserveringsmedel alls. Att passa in produkterna i en så snäv ram kräver exceptionell innovation och expertis, speciellt när känslan och funktionaliteten hos kompositionerna håller så pass hög nivå. 

Serien rekommenderas särskilt för dig som gillar apotekshudvård och som inte uppskattar de örtdofter, eller dofter från äkta eteriska oljor som ofta förekommer i naturlig, ekologisk hudvård. Novexpert är också utmärkt för känslig hud, som behöver en effekt som gränsar till det medicinska i sin hudvård.

Novexperts sex olika produktserier

Novexperts produkter ger riktad hjälp för varje hudtyps behov och problem. Serierna har sina egna huvudråvaror som produkternas effekt och effektivitet bygger på. Alla Novexperts behandlingsserier innehåller avancerade substanser för att förhindra tecken på åldrande.

Procollagen är den mest kraftfulla anti-age serien, vars aktiva ingredienser är utvecklade för att stimulera hudens egen kollagenproduktion. Procollagen är lämplig för krävande och åldrande hud som behöver aktivering, regenerering och förnyelse.

Hyaluronic Acid-serien är Novexperts mest populära serie för alla; för både kvinnor och män. Produkterna i serien fokuserar på effektiv återfuktning av huden, vilket skapar en lyftande, milt utjämnande effekt. Alla typer av hud behöver extra fukt går på djupet ner i hudens lager, vilket fräschar upp huden och minskar förekomsten av andra hudproblem. Booster Serum med hyaluronsyra är faktiskt Novexperts absoluta storsäljare.

C-vitaminserien ljusar upp och korrigerar hudpigmenteringsstörningar och jämnar ut hudytan. Novexperts C-sortiment innehåller till exempel det mest effektiva C-vitaminserumet inom naturlig, ekologisk hudvård, vars höga stabiliserade C-vitamininnehåll garanterat jämnar ut huden.

Magnesiumserien vårdar känslig och balanserad hud, lugnar och ger näring åt den. Produkterna i Magnesium-linjen mineraliserar och återställer hudens eget skydd och stärker dess lipidmembran. Produkterna i serien är också lämpliga som vårdande behandling för alla hudneuralgi och problemsituationer.

Zinkserien är avsedd för ung hud och/eller fet och kombinerad hud som lider av orenheter. Zink är en välkänd hudreparatör och uppbyggare som lugnar inflammationer och mildrar orenheter i huden. Samtidigt förhindrar zinklinjen uppkomsten av tecken på åldrande.

Omega-seriens Booster är ett komplement till alla serier och utvecklat för användning som ett oljeserum, som ger näring åt huden. Oljan är riklig och absorberas snabbt, vilket gör huden sammetslen och djupt vårdad. Närande fetter återställer hudens elasticitet medan den anti-age-aktiva vitaminblandningen reparerar. Produkten är idealisk för normal till mycket torr hud och ett utmärkt näringstillskott för huden när den används i kombination med fuktgivande masker eller krämer. Produkten är också lämplig för säsongsanvändning, vitaliserar hud som lider av frostskador på vintern och hud som blivit torr av solen eller havet på sommaren.

BB cream eller Caramel Cream behandlar huden under dagen samtidigt som den förstärker hudens melaninproduktion. Den lätta sammansättningen fungerar som smink; jämnar ut små hudfel, ljusar upp trött hud och ger lyster. Det finns två nyanser: Fair och Medium . Den ljuvligt doftande BB-cremen passar alla, speciellt för hud som är livlös och behöver uppfräschning. Algextrakt förebygger inflammatoriska reaktioner i huden och jämnar ut hudens linjer, medan örtpolysackarider och granatäpplekärneextrakt stödjer hudens fuktbalans.

Novexperts produkter genomgår när detta skrivs en uppdatering och kommer successivt i ny design och till viss del med förnyade recept. Testa Novexpert, och fråga oss på Jolie om du har några frågor.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.