Ekologisk Kroppsvård

Naturens vackraste dofter på din hud

2.3.2022, Anna Linder

Den magnifika doftserien Aimée de Mars, grundad i Frankrike 2014, har nyligen anlänt till Jolie!

Naturen är full av sofistikerade och energigivande dofter. De magiska dofterna i Aimée de Mars-serien består av charmiga kombinationer av blom-, trä- och juiceextrakt, alkohol från ekologiskt vete och vatten från källan Saint Genulphe.

Varje Aimée de Mars doft har en hjärtnot av eteriska oljor som gör dofterna raffinerade samt effektiva och långvariga.

Aimée de Mars-serien grundades 2014 och allt tillverkas i Frankrike, även förpackningen. Alla Aimée de Mars dofter är veganska och 95-100% naturliga beroende på doft.

Berättelsen om Aimée de Mars är ett minne av barndomens somrar

Aimée de Mars är född ur en vacker berättelse om relationen mellan en mormor och ett barnbarn. Grundarens Valérie Demars fascination av parfym föddes vid 12 års ålder i farmor Aimées rosenträdgård. En kärleksfull mormor lärde sitt barnbarn allt om naturens unika karaktär.

När Valérie senare grundade doftserien ville hon hylla sin älskade mormor och döpte därför märket efter henne. Så föddes parfymerna från Aimée de Mars, som hyllar kopplingen mellan nära och kära.

”Jag är glad över att skapa dofter för människor som älskar kärlek och natur. Jag hoppas att doften du väljer är i harmoni med ditt inre väsen, att den berättar mer om dig och får din glädje att tydligt synas.”

Aimée de Mars siktar på att återvända till rötterna och tillhandahålla naturliga parfymer vars produktion är transparent och ren. Aimée de Mars parfymer är en fantastisk kombination av naturliga ingredienser och världsberömd fransk parfymexpertis.

Hemligheten med naturliga dofter

Dofter är en traditionell aspekt av skönhetsvård, kanske till och med hemligheten bakom förförelse. Det finns inget mer intimt än parfym på bar hud. Men kan parfymer också vara en källa till välbefinnande?

Aimée de Mars tror att det är precis vad de är. Serien är specialiserad på naturliga dofter som verkligen skämmer bort kroppen och sinnet. Dofterna är inspirerade av aromaterapi och använder essentiella dofter för att upprätthålla hälsa och välbefinnande.

Hemligheten bakom Aimée de Mars dofter är att de innehåller högkvalitativa, naturliga och delikata ingredienser vars känsla och fräschör blir till ett nöje för både kropp och själ. Dofterna innehåller underbara ingredienser som bulgarisk ros, ekologisk ylang ylang och ekologisk lavendel.

Det finns 17 dofter i sortimentet, varav nio har Cosmos Natural-certifikatet utfärdat av Ecocert.

Serien består av två linjer: Aimée de Mars och Eau de Mars. Varje doft i Eau de Mars-serien har sin egen personlighet. De består av en unik doft där ädelstenar, djur och naturliga element symboliserar de, så du kan hitta den som mest tilltalar dig.

Aimée de Mars doftlinjer.

Naturen på huden

Den naturliga parfymen är full av oöverträffad naturlig rikedom, vilket gör den väldoftande och levande. Dofterna från naturliga parfymer utvinns från blommor och växter som föds och växer i solljus. Deras unika energi överförs i dofterna från Aimée de Mars genom eteriska oljor.

Naturliga ingredienser skapar en unik doft, som kombinerar doften med din personlighet. Harmoni skapas mellan doften och personen, som hud mot hud. Den naturliga parfymen smeker din hud och lyfter ditt sinne. I all sin enkelhet får det dig att känna dig vacker och strålande.

Naturliga dofter är skonsamma mot huden och naturen

Naturliga och veganska parfymer är ett alternativ till syntetiska parfymer. Det finns relativt få naturliga parfymer, eftersom de är ett verkligt hantverk att framställa.

Naturen är full av skatter, men det finns bara några hundra naturliga ingredienser när det finns flera gånger så många syntetiska ingredienser som används i traditionella parfymer. Därför är det inte möjligt att efterlikna precis alla dofter som finns i syntetiska parfymer när man tar fram naturliga parfymer. Men tack vare att att man undviker syntetiska ingredienser innehåller naturliga kosmetikaparfymer inte de ingredienser som är skadliga för huden och naturen.

Aimée de Mars vill dock utmana dessa begränsningar och visa att det är möjligt att skapa fantastiska, subtila dofter som är både naturliga och veganska.

Dofterna är inte ljuskänsliga, vilket innebär att de även kan användas i soligt väder. De är också lämpliga för gravida kvinnor.

Konstgjorda färgämnen, kemiska filter, ftalater, polycyklisk mysk eller andra syntetiska ingredienser används inte i parfymerna.

Aimée de Mars dofter.

Favoritdofter smickrar bärarens personlighet

Vi presenterar nu två dofter som definitivt är värda att testa och som har blivit en bestående favorit internationellt.

Citrus Pétillante Aurore – passar en kvinna som utstrålar glädje

En frisk doft som innehåller eteriska oljor och det harmoniserande källvattnet från Saint Genulf, med en gnistrande öppningsnot av citron, bergamott och apelsinblomma. I hjärtnoten accentueras doften av mynta, jasmin och ros. Basnoten innehåller toner av vetiver, ceder och kryddnejlika som skänker kontrast i parfymen.

Doften Pétillante Aurore Eau de Parfum har utvecklats för en gjädjefull och inspirerande kvinna som lyser upp sin omgivning med sin positivitet. Den passar en hjärtlig kvinna som man vill ha i sin närhet.

Varje doft i Eau de Mars-linjen har sin egen personlighet, bestående av en unik doft och symboliska element.

Innehåller 98% naturliga ingredienser.

Belle Rose är en blommig doft för en kreativ och känslig kvinna

Belle Rose öppnar med färsk bergamott, följt av en mjuk blommig bukett av bulgariska rosor och violer. I basnoten kombineras vit sandelträ, heliotrop och vanilj för att skapa en pudrig, sensuell harmoni.

Belle Rose Eau de Parfum är en romantisk blomdoft för en kreativ, känslig och feminin kvinna. Den är lämplig för ett drömskt och konstnärligt sinne som omger sig med vackra saker.

Innehåller 96% naturliga ingredienser.

Favoritdoft av Aimée de Mars: Belle Rose.

På Aimée de Mars hittar du även unisexdofter som den fräscha Acqua Di Orta eller den jordnära Terra 21.

Hitta en doft som får bäraren att stråla

Parfym är en tidlös och klassisk present till en vän, make, mamma eller dig själv. Provstorlekar finns för alla dofter i serien för att göra det lättare att lära känna dofterna och hitta rätt doft.

Prova nu och bli förälskad! Priset för en bekväm mini/resestorlek är endast 40kr.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.