Ekologisk Skönhet

Jolie – Nu är det dags att ses!

24.9.2021, Jolie

Sverige öppnar upp, och vi tycker det är dags att ses igen. Du kan träffa Jolie på 2 efterföljande mässor under vecka 39, 2021.

Jolie Pop-Up Store på Stockholm Beauty Week

Först ut är Stockholm Beauty Week – en härlig fest på Norra Latin. På Stockholm Beauty Week slår vi upp portarna till vår egen pop-up store torsdag 30/9 (11-20) och fredag 1/10 (10-20) . Tyvärr kan vi inte ta med oss hela sortimentet, men vi har valt ut nyheter och höjdpunkter från några av våra lyxigare favoritmärken som vi säljer till mässpris. Men… vi kör även en utförsäljning av udda produkter med hela 50% rabatt – först till kvarn!

Fri Make-up på Stockholm Beauty Week

Besök oss på mässan, så kan vår make-up artist Elin, utan kostnad piffa till din make-up och ge den det där lilla extra – perfekt för fredagskvällen kanske?

Elin kommer att använda naturlig kosmetik från Kjaer Weis och Absolution, så ett ypperligt tillfälle om du vill se vilka resultat du kan få av naturkosmetik i allmänhet och dessa fantastiska märken i synnerhet.

Foto: Hans Andersson @hansanderssonphotography Makeup: Elin Laine

 

Biljett till Stockholm Beauty Week

Din biljett bokar du här

Ange koden JOLIE vid bokning så får du ta med dig en vän utan extra kostnad. Vi ses väl där!

Jolie Pop-Up Store på Green Beauty Day

Green Beauty Day är tillbaka! Ekohudvårdens höjdpunkt infaller lördagen 2 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm kl 10.30-16.30! Om du är ett sant fan av ekohudvård vill du inte missa detta! Vi tar med oss ett gäng utvalda varumärken, till viss del samma som till Stockholm Beauty Week men på Green Beauty Day blir det mer fokus på prisvärda klassiska ekomärken, vi har valt ut ett antal favoriter och kompletterar det med att fylla på vår utförsäljning, bl a har vi med oss make-up från Lavera till 50% utförsäljningspris.

Biljett till Green Beauty Day

Din biljett bokar du här

Missa inte chansen att komma förbi denna underbara mässa!

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.