Ekologiskt Smink

Stoppa pressarna: mascaran som innebär ett genombrott inom naturkosmetik

9.9.2021, Jolie

Får vi presentera: Kjaer Weis nya Mascara Im-Possible! Här på Jolie är vi helt förälskade i denna otroligt charmiga nyhet. Kjaer Weis-mascaror har länge varit omtalade inom naturlig kosmetika, men denna fantastiska nyhet är verkligen i en klass för sig.

Med Im-Possible-mascara får du en riktigt imponerande fyllighet och längd på dina fransar, samtidigt som dina fransar ser naturliga ut. Mascaran har en näringsrik komposition och en dubbelsidig borste som du gör att du kan enkelt kan styra resultatet till så som du själv vill ha det.

Den här mascaran smular sig inte håller sig på plats under hela dagen och enligt vår erfarenhet tål den även regn. Produktens komposition är lätt och smidig att ta bort med hjälp av sminkborttagning.

 

Högkvalitativa, genomtänkta råvaror

Den hållbara och volymgivande kompositionen innehåller näringsrika råvaror som är ekologiskt odlade. Ekologiskt certifierat och hållbart framställt bivax och karnaubavax samt akaciagummi (dvs gummi arabicum) skapar en krämig och en icke-klumpig komposition för ett extremt lyft, tjocklek och volym.

Hallonvatten, å andra sidan, hjälper till att reparera och vårda dina fransar, medan solrosfröolja hjälper till att skydda fransarna från att gå sönder och stimulerar en sund franstillväxt. Marulaolja, däremot, ger näring och skyddar dina fransar med vitamin C och E, som fungerar som antioxidanter.

Mascaran har fått Cosmos Organic-certifiering från Ecocert. Det är den första ekologiskt certifierade mascaran, men tyvärr inte vegansk på grund av bivax.

Innovativ borste med dubbla funktioner

Mascaran har en unik ny typ av borste som är mångsidig och enligt oss – briljant! Borsten har både en böjd och en platt sida. Den böjda delen garanterar volym, medan den platta delen ger längd, definition och detalj. 

Efter applicering av mascaran förblir fransarna mjuka och smidiga och torkar inte ut. Så du kan applicera flera lager av produkten för ett iögonfallande slutresultat. Kompositionen färgar eller smular inte efter flera appliceringsskikt.

Mascaran är förpackad i Kjaer Weis ikoniska röda case, som är påfyllningsbar och hållbar. 50 procent återvunnen plast samt aluminium har använts för att framställa förpackningen. Du kan gå med i Kjaer Weis egen #RefillRevolution -kampanj genom att köpa ett påfyllningsset om och om igen. Påfyllningsset för denna mascara kommer att säljas senare.

Så här applicerar du denna supermascara

Applicera först mascaran med borstens böjda sida. Applicera produkten på fransarna med början vid basen för att uppnå önskad tjocklek.

Vänd sedan till borstens platta sida för att ge mer längd och separation, särskilt i det yttre hörnet av ögonen. Detta lägger också till lyft direkt till toppen av fransarna. Använd också borstens platta sida på de nedre fransarna.

Lätt att varsamt avlägsna

Använd en ögon makeup remover eller en oljebaserad make-up rengöringsprodukt såsom Absolution Le Baume Céleste. Lägg ögonmakeupborttagare på bomullstussen och tryck försiktigt över stängda ögon i 30 sekunder eller applicera försiktigt makeuprengöring på huden runt ögonen. Upprepa behandlingen om det behövs. Skölj slutligen och fortsätt att rengöra huden enligt din hudtyp.

Julia Nilssons visar Mascaran

Ta gärna en titt på Julia Nilssons @naturlighet film där hon i detalj visar Mascaran, både själva produkten, men också dess fina effekt på fransarna. Kolla klippet här.

Erfarenheterna från andra Jolie-testare

Kommentarer från vårt entusiastiska testteam:

“Jag har inte kunnat byta till en mascara inom naturlig kosmetika innan detta.”

“Du kan inte prata om någon annan mascara inom naturlig kosmetika idag!”

“Detta är en höjdpunkt! Har testat andra som kanske på något sätt var liknande i stil, men det här är det bästa jag har provat (och jag har provat ganska många på över ett decennium). Mascaran fick sig en rejäl prövning idag när jag cyklade hem från stationen och det öste ner regn. Men den spred sig inte.”

“Det bör noteras att efter 12 års sökande så har jag inte hittat en naturlig mascara som är så PERFEKT! Kunde inte tro det.”

“En fantastisk borste och underbar komposition. Denna kommer att användas mycket.”

“Mascaran höll sig bra från morgon till kväll när jag testade den. Föll inte ned på nedre ögonlocket under dagen. Höll sig snyggt på fransarna även efter yogaklassen och såg fortfarande bra ut på kvällen. Mascaran gick bort bra med en vattentvätt, men kan fastna lite på huden under rengöringen, så jag avslutade med en ögonmakeupborttagare. En bra mascara för både vardag och till fest, lätt att justera antingen genom att applicera i ett lager eller lägga till i flera lager. 👌🏽”

Några före- och efterbilder

Vi fick några före och efter bilder direkt från Kjaer Weis, och som ni ser så blir slutresultatet superbra!

Foto: Kjaer Weis

Foto: Kjaer Weis

Foto: Jolie

En present till dig som köper två Kjaer Weis -produkter

Im-Possible mascara har som snabbt framträtt som en riktig sensation bland användare av naturlig kosmetika. Denna nyhet är av absolut högsta nivå och starkt eftertraktad – köp din nu medan den fortfarande finns tillgänglig!

När du köper två Kjaer Weis-produkter får du en gåva. Gåvan är ett läppglans i resestorlek i en ljusrosa nyans av Cherish (värde 150 kr, storlek 1,5 ml). Observera att erbjudandet inte omfattar Kjaer Weis förpackningar. Kampanjen gäller t.o.m 15/9.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.