Ekologisk Skönhet

Låt Aimée De Mars bli en del av ditt nya jag

25.1.2022, Jolie

Nytt år innebär ofta förändring för de allra flesta. En chans att starta om, välja sundare rutiner, sätta upp nya mål. Bli en bättre version av sig själv helt enkelt. Varför inte låta en ny doft bli en signatur för ditt nya jag?

Aimée de Mars är en fransk naturlig doftserie med 17 dofter i sitt sortiment. Nio av dem är certifierade av Cosmos Natural från EcoCert. Alla är veganska och 95-100% naturliga. Dofterna består av eteriska oljor, blom-, trä- och juiceextrakt, ekologisk vetealkohol och det harmoniserande källvattnet från källan Saint Genulf.

Parfymerna känns till utseende och doft väldigt exklusiva, något de flesta av oss tror jag förknippar parfym med. En lyxprodukt som sätter känslan för dagen/kvällen. Sortimentet består av både tyngre och lättare dofter, något för alla tillfällen. Jag har valt ut mina sex favoriter som jag tänkte gå igenom i detta inlägg, men vill ni spana in hela sortimentet hittar ni det här.

Ta också en titt på videon, där dofterna gås igenom.

Lily Ambre

Lily Ambre är en doft av glädje för en strålande kvinna som njuter av livet till fullo. För en karismatisk kvinna som förtjusar alla med sin naturliga charm.

Toppnot: Sofistikerad ros och lilja
Hjärtnot: Björnbär och apelsinblomma
Basnot: Vanilj och bensoin

Detta är vad jag kallar en exklusiv doft, med lätt fräschör. En doft jag skulle bära dagtid och som passar vid de flesta tillfällen.

Doux Saphir

Doux Saphir är en doft för den kreativa och harmoniska själen som ser skönheten i allt runt omkring sig.

Toppnot: Frisk bergamott
Hjärtnot: Luftig blommig bukett av rosor och violer

Basnot: Vanilj, iris och heliotrop

En lagom tung doft som jag skulle kunna bära såväl dag som kväll. Jag älskar den tydliga doften av viol!

Sensuelle Sulis

Sensuelle Sulis är en söt orientalisk doft som innehåller eteriska oljor och harmoniserande källvatten från Saint Genulf. Doften är skapad för kvinnan som vill synas och sticker ut från mängden med sin stil och behåller sin charm i alla lägen.

Toppnot: Citron, heliotrop och muskotnöt
Hjärtnot: Patchouli, vanilj och sandelträ
Basnot: Bärnsten och bensoin

Som beskrivningen anger är detta en orientalisk doft, utan att bli för tung och kryddig som jag upplever att orientaliska dofter lätt kan bli. Den känns varm och lyxig, en kvällsdoft!

Douce Ophélia

En solig citrusdoft som innehåller eteriska oljor och harmoniserande källvatten från Saint Genulf. Doften har utvecklats för den kreativa och romantiska kvinnan som är lyhörd för världens skönhet och som finner ljusglimtar även i svårigheter.

Toppnot: Bergamott, citronskal och ros
Hjärtnot: Solblommor och persika
Basnot: Heliotrop och vanilj

En härlig doft som får mig att tänka på en varm sensommarkväll. En av sortimentets fräschare dofter skulle jag vilja påstå!

Divine Emeraude

Doften är skapad för den spontana och strålande själen, ett naturbarn som älskar att ha roligt och lyser av positiv energi.

Toppnot: Färsk citron, bergamott och apelsinblomma
Hjärtnot: Ros och jasmin, ackompanjerat av kryddig kryddnejlika
Basnot: Cederträ, mysk och vetiver

En väldigt kryddig doft med en lätt touch av citrus. Trevlig doft som jag nog helst skulle bära på kvällstid.

Petillante Aurore

En fräsch citrusdoft som innehåller eteriska oljor och harmoniserande källvattnet från Saint Genulf. Doften har utvecklats med glädje i fokus, för dig som vill inspirera omgivningen med din positivitet. För den hjärtlig kvinna som älskar att vara social.

Toppnot: Citron, bergamott och apelsinblomma
Hjärtnot: Mynta, jasmin och ros
Basnot: Vetiver, cederträ och kryddnejlika

En riktig doftexplosion där alla naturens inslag spelar in och skapar en varm och fräsch helhet.

Hitta din favorit

Parfymer är som bekant väldigt individuellt och luktar olika på olika personer, men jag hoppas min guide gav lite inspiration. Samtliga dofter finns att beställa som doftprov, perfekt för dig som vill testa dig fram innan du väljer vilken doft som blir din.

 

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.