Ekologiskt Smink

Läckra rouge nyheter

22.10.2021, Jolie

Uppfriskande Rouger från Alima Pure

Alima Pure, som är ett amerikanskt märke, är känd för sina snygga och enkla förpackningar samt sin minimalistiska ingredienslista.

Mineralsminkpulvret är enormt populärt och ett absolut måste för många i sminkväskan.

Vi är glada över att kunna presentera nya härliga krämiga rouger, från Alima Pure vars nyanser charmade oss på Jolie vid första ögonkastet. Nyanserna gör att din hud ser naturlig och underbart fräsch ut.

Hur applicerar man rouge?

Du kan applicera den krämiga rougen med antingen fingertopparna eller använda en lämplig borste. Du kan också använda en rundad sminksvamp och försiktigt klappa på huden.

Om du litar på din fingerfärdighet, svep rougen något på baksidan av handflatan och applicera sedan produkten på din hud. Det låter dig enkelt kontrollera hur mycket pigment du lägger på ansiktet genom att applicera först genom handen. Applicera rougen lite i taget, eftersom det alltid är lättare att lägga till än att minska genom att torka av efteråt.

Om du använder en borste för att applicera rouge så kan du dra nytta av samma knep där den först appliceras på baksidan av handflatan för att kontrollera slutresultatets naturlighet eller lyster.  Istället för långa penseldrag, applicera rougen på borstspetsen med fjäderlätta, korta drag för att uppnå en mjuk finish.

Charmiga nyanser

Nyheterna inkluderar tre vackra eleganta nyanser, så att du ska hitta ett lämpligt alternativ, med hänsyn till hudens ton och önskat resultat.

Blossom

En underbart fräsch och sval jordgubbsfärg är drottningen av alla naturliga röda färger. Nyansen är närmast den naturliga färgen på dina kinder, och lägger sig vackert på dina kinder. Blossom är väl lämpad för ett sminkfritt utseende för att få det mest naturliga intrycket som möjligt.

Le, svep rougen till den högsta punkten på dina kinder och njut av ditt vackra smink. Denna rouge som är en mjuk rosa är särskilt lämplig för rödbaserad hud.

Tips! Supersnyggt att applicera rougen även på ögonlocken och på dina läppar.

Wink

Den varma mjuka persikatonen är underbar, särskilt på den ljusare hudtonen. Det passar även den gulbaserade hyn väl, eftersom persikan är perfekt för varm och till och med lite solbränd hud.  Välj Wink för en naturligt flirtig sminklook som fungerar utmärkt i vardagen.

Kombinera rougen med ett fräscht läppglans i samma ton som gör din makeup delikat och fin.  Prova Mádaras återfuktande Glossy Venom läppglans i nyans Nude Coral, 74.

Crush

Den saftigt bäriga förtjusningen är den mest dramatiska nyheten i tonernas trio. Med denna nyans får du lika mycket prakt i ditt smink som utan smink. Crush är särskilt perfekt för solbrända och mörka hudtoner, då det lägger sig vackert som ett utsökt hallon. Nyansen är sval så den passar också bra för rödbaserad hud.

Vi rekommenderar denna härliga rouge speciellt för kvällssminkning, eftersom färgen är tillräckligt ljus för att sticka ut från ansiktet på stämningsfullt svaga höstkvällar.

Du kan också kombinera det med den iögonfallande och supersnygga Kjaer Weis läppstift med nyansen Glorious på en romantisk middag med levande ljus. Voilà!

Behöver jag använda rouge?

Om du känner att något saknas i ditt smink kan du prova att använda rouge.  Det får ditt smink att se vackert, enhetlig och fräscht ut genom att stärka utseendet och ge en frisk ton till ditt ansikte.

Rouge i kombination med ditt favoritläppstift är räddningen för hektiska morgnar, eftersom duon fungerar bra tillsammans och kompletterar varandra.  Du behöver inte nödvändigtvis använda annat smink, eftersom läppstift med rouge kommer att göra underverk. Prova det!

Om du vill kan du bara använda Lavera ögonbrynsgel för att fixa till dina ögonbryn. Den mest populära brynprodukten i vårt sortiment. Det får dina bryn att se snygga ut med en naturlig brun nyans. Alternativet är en klar, färglös gel som du kan borsta för att hålla ögonbrynen visuellt på plats från morgon till kväll.

Foton: Alima Pure

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.