Ekologisk Ansiktsvård

Högteknologisk hudvård – Less is More lanserar en produktserie för ansiktsvård

16.11.2021, Jolie

Less is More är en välkänd mästare inom hårvård och finns på många frisörsalonger. Anledningen till populariteten hos hårproffsen är bland annat effektiviteten hos Less is More, som åstadkoms av deras avancerade kompositioner.

Nu utökar Less is More sitt sortiment och utnyttjar dess enorma råvaru- och formuleringsexpertis även inom hudvård. Less is More har lanserat en komplett serie för ansiktsvård som är tillverkade för hand i varumärkets hemstad Wien.

4 ansiktsmasker

Medan ansiktsmasker vanligtvis är kompletterande produkter inom hudvård, står de nu i samband med Less is More innovationer, i centrum. Det finns totalt fyra burkar och de är alla fantastiska för våra fyra säsonger.

Fosfolipider för att stärka huden

Den kraftfulla och fuktgivande Prebiotic Moisturizing Mask att kommer snabbt bli en favorit hos dig. Om du älskar Patykas SOS-mask från Jolie, kommer du att bli förtjust i den här också.

Denna ansiktsmask är fyllig, näringsrik och återfuktande som räddar din torra hud på hösten då masken innehåller kraftfull hyaluronsyra och fosfolipider.

Masken innehåller också inulin som är en naturlig och löslig prebiotisk fiber som stöder hudens mikrobiom. De aktiva ingredienserna stärker hudbarriären och förhindrar därmed alla slags hudproblem.

Syror för att ge huden lyster

Om din hud känns torr efter en varm sommar kan du också prova den trendiga Enzyme Glow Mask. Naturliga AHA -syror och en vitaminbomb med granatäpple ger lyster och glöd. Enzymer förbättrar hudfärgen, exfolierar huden och hjälper till att lättare absorbera andra vårdprodukter.

Lera för en djup rengöring av huden

Det finns också en klassisk lermask, Purifying Kaolin Mask , som du kan använda efter exempelvis ett träningspass eller bastu. Den lyxigt krämiga kompositionen rengör djupt och tar bort keratiniserade eller döda hudceller från huden. Om din hud känns täppt, talgutsöndrande eller tjock, prova den lugnande och mineraliserande leran. Slutresultatet blir mjukt, fräscht och huden blir balanserad.

Granulat och probiotika för exfoliering av huden

En annan lerbaserad mask, Smoothing Facial Peeling, är en exfolierande mask som hjälper till att göra huden klar och mjuk, samt minskar överflödig talg.

För att ta bort masken efter exponeringstiden så tillsätt lite vatten och exfoliera huden i en roterande, försiktig rörelse. Den exfolierande masken innehåller också fuktgivande Altaussee-saltvatten och en skyddande probiotisk laktobacillus.

4 produkter för en daglig hudvårdsrutin

Med Less is More Ansiktsvårds fyra grundprodukter får du den perfekta behandlingsrutinen för din hud, oavsett hudtyp och ålder. Det är:

  1. rengöringskräm
  2. toner
  3. fuktkräm
  4. ansiktsolja

Med dessa fyra hudvårdsprodukter får du det optimala behandlingsresultatet för din hud med de bästa naturliga ingredienserna.

 Less is More ansiktsvård har även sina egna behandlingsprotokoll som endast utvalda salonger kan erbjuda.

Den perfekta rengöringen för kall säsong

Gentle Facial Cream Cleanser är en unik balanseringsrengöring som effektivt tar bort föroreningar samtidigt som den tillför fukt. Med sin balanserade kombination av växtbaserade rengöringsaktiva ämnen, mineraler och ekologiska växter lämnar den huden fräsch och sammetslen. Berikad med Altaussee bergsaltvatten, hjälper rengöringen att främja märkbart ren, klar och mjuk hud.

Rengöringskrämen kan användas på fuktigt eller torrt ansikte och ta gärna några minuter extra för att låta denna silkeslena rengöring träda i kraft och maximera hudvårdens fördelar.

Toner Rich

Refining & Hydrating Facial Toner är en ansiktstoner vars recept inspirerar hela Jolie-teamet. Tonern innehåller vitamin C, hyaluronsyra och högkvalitativt PCA -zink. Dessutom lugnar tonern ansiktet och förhindrar inflammation med hjälp av polyfenololuropeinet.

Flaskan är en sprayflaska vilket gör det lätt att få en bekvämlig mängd på huden. En och annan spray under dagen kan hjälpa till att förbättra ditt humör! Den här tonern är som en mild sommarbris i ansiktet och hjälper till att pigga upp trött hud.

Precious anti-age olja

Anti-oxidant ansiktsolja är en ansiktsolja av högsta kvalitet tillverkad av kallpressade fröoljor som innehåller flera essentiella omättade fettsyror(alfa-linolensyror). Omättade fettsyror stärker hudens bindväv och ger huden skydd och näring.

Oljan innehåller till exempel nyponolja, aprikoskärnolja, druvkärnsolja, jojobaolja och astaxantin. Astaxanthin som är en kraftfull naturlig antioxidant skyddar hudceller och bekämpar tecken på åldrande. Less is More ansiktsolja kan användas separat eller blandas med serum eller ansiktskräm.

Favorit bland testgrupper

Less is More Protect & Repair Facial Cream var också en favorit hos Jolie-testgruppen. Krämen, som lämnar huden riktigt mjuk och fräsch, är lätt i kompositionen och innehåller en liten mängd kakao.

Krämen förbättrar hudens kollagenproduktion och elasticitet avsevärt. En avancerad kombination av kraftfulla bioaktiva ingredienser och naturliga antioxidanter skyddar huden från de första tecknen på åldrande och arbetar mot effekterna av skadliga UV -strålar och miljön.

3 specialprodukter för extra lyx

Förutom de fyra produkterna till den dagliga hudvårdsrutinen så erbjuder Less is More Face Care tre intensiva produkter för riktad och vårdande hudvård.

Fukt- och lystergivande serum

Even Tone Intensive Facial Serum är ett anti-aging serum vars testade aktiva ingredienser förhindrar hudens åldrande. Med hjälp av naturliga fermenterade ingredienser och hyaluronsyra med låg molekylvikt så ger serumet en fin matt finish, bekämpar tecken på åldrande, förbättrar hudtonen och får huden att se mjukare och ungdomligare ut. 

Antistress för ögonområdet

Den ljusa och mjuka De-Stress Eye Cream, som är lämplig för även känslig hud, bygger på neurokosmetik. Den aktiva ingrediensen i krämen, neurofrolin, blockerar produktionen av kortisol och motverkar därmed effekterna av stress på huden.

Trötthet och stress i kroppen och sinnet är vanligtvis synliga just på huden runt ögonen. Krämen ger en lugnande och en svalkande känsla. Blicken ser lugnare och ljusare ut på morgonen.

En burk med guld

Lip & Cheek Balm är en effektiv multifunktionell kräm från Intensive-serien som kan användas på läpparna och kinderna, inte bara som en vårdprodukt, utan också för att få en underbar glans. Den skyddar mot hårda väderförhållanden och miljöbelastning, så den är lämplig för vinteridrottare och även för barn.

Den funkar också utmärkt som en precisionskräm för rynkor, eftersom den bleknar synligheten av fina linjer redan på ett par nätter. Utmärkta vegetabiliska oljor, smör och påkostad astaxantin gör detta balsam till guld.

Kolla in urvalet Less is More Face Care i webbutiken, dessa nyheter kommer du verkligen vilja prova!

Foton: Less is More

Less is Mores strukturer med tre masker. Till vänster Prebiotic Moisturizing Mask, i mitten Purifying Kaolin Mask och till höger Enzyme Glow Mask.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.