Ekologiskt Smink

Hitta din nya favorit för försommaren bland Jolies nya märken

16.6.2022, Anna Linder

Ere Perez, Couleur Caramel och Laponie of Scandinavia: nya, eftertraktade produkter för sminkälskare och ett efterlängtat sortiment för känslig hud.
Vilka passar Jolies tre nya varumärken för?

Ere Perez för den kvalitetsmedvetna minimalisten

Det australiensiska naturkosmetikmärket Ere Perez är känt för sina högkvalitativa och innovativa smink- och hudvårdsprodukter och har i 20 år fängslat och övertygat sina många användare. ⁠

Historien om Ere Perez började 2002 med favoriten Natural Almond Mascara och har under åren vuxit till en serie med flera dussin produkter.

För den kvalitetsmedvetna minimalisten kombinerar sortimentet exotiska, högpresterande ingredienser med konstfulla formuleringar. Produkternas vårdande formula förstärker hudens naturliga skönhet. Sortimentet innehåller favoriter och inspirerande innovationer inom smink och hudvård.

Kolla in Ere Perez

TOP 3 Jolies favoriter från Ere Perez

1) Carrot Colour Pots

Detta var kärlek vid första ögonkastet. Texturen hos dessa pigmentrika krämrouger är den bästa vi har sett! Den smälter in perfekt, håller sig superbra och lämnar en fin återfuktning på huden. Den är också perfekt för läpparna tack vare sin fuktgivande konsistens. Fyra vackra nyanser som passar till många olika tillfällen. Definitivt en av mina favoritprodukter i sommar!

2) Beetroot Cheek & Lip Tint

Nu ska vi lägga till ytterligare en rouge och ett läppstift samtidigt! Dessa Cheek & Lip Tints med rödbetsextrakt i Joy and Fun ger ditt ansikte en fräsch, långvarig nyans. Rödbetsextraktet gör att produkten håller länge: applicera på ett ställe i taget och blanda snabbt, eftersom den rikt pigmenterade färgen snabbt lägger sig på plats men sitter kvar riktigt länge, även nästa dag. Min erfarenhet är att färgen som applicerades med fingret stannade kvar på fingertoppen under nästa dag… Så detta är perfekt när du vill vara säker på att din makeup sitter kvar.

3) Avocado Waterproof Mascara

En vattenfast mascara som redan är en favorit hos många på Jolie! Den gör vad den lovar att göra: den lyfter vackert fransarna, kladdar inte runt ögonen under dagen och stärker dina egna fransar. Den flexibla borsten når även de kortaste fransarna i ögonvrån. Smidig applicering utan klumpar.

Couleur Caramel, pionjären inom ekologisk make-up, för krävande smaker

Den franska sminkserien Couleur Caramel har nyligen genomgått en fantastisk makeover och erbjuder ekologisk kosmetika av professionell kvalitet för alla. Varumärket används i många TV-program och är älskat av skönhetsexperter och är ekologiskt certifierat, innovativt och snyggt.

De här sminkprodukterna innehåller aktiva ingredienser av hög kvalitet och löser dina skönhetsproblem samtidigt som de ger näring och vårdar din hud.

Couleur Caramels smink är definitivt det bästa inom ekologisk kosmetik, med sammansättningar som till och med kan beskrivas som exceptionella. Läckra nyanser och hudblandande kompositioner är svåra att motstå!

Upptäck Couleur Caramel

Varför är Couleur Caramels kompositioner exceptionella?

Det höga innehållet av aktiva ingredienser i Couleur Caramels lyxiga sminkprodukter säkerställer att de har unika, underbart vårdande sammansättningar.

Märkets produkter innehåller upp till 45 % hudvänliga aktiva ingredienser! Det spelar ingen roll om du råkar somna med detta smink på.

Genomsnittliga koncentrationer av aktiva ingredienser:

• För ansiktssminkning: 35 %

• För ögonmakeup: 20 %

• För läppmakeup: 45 %

Varumärkets eget laboratorium arbetar ständigt med att utveckla högre kvalitet och mer hanterbara produkter, med den senaste tekniken.

Couleur Caramels puderprodukter, som ögonskuggor, rouge och puder, är gjorda av mineraler, utan talk. Det som gör dem särskilt bra är mikroniseringstekniken som används vid tillverkningen, som gör de sfäriska partiklarna 9 gånger plattare än i konventionella pulverprodukter.

Tekniken garanterar en rik pigmentering och hög kvalitet. Produkterna är supermjuka, lätta att applicera och sitter länge. De vackra nyanserna är också behagliga på huden. Snacka om kvalitet!

Laponie of Scandinavia för känslig och problemhy

Laponie från Finland erbjuder okomplicerad och naturlig hudvård för känslig och problemhy. Serien består av 11 produkter att använda ensamma eller att kombinera med varandra. Innehåller milda men effektiva ingredienser som rengör, vårdar och återfuktar huden.⁠

Alla produkter utvecklas, testas och tillverkas från början till slut i Finland. Laponies grundare Kristina och kemisten Jaana testar produkterna själva för att se till att de verkligen fungerar.

Laponies produkter har utvecklats speciellt för känslig och problematisk hud utan tillsatta doftämnen, med veganska och växtbaserade ingredienser som produceras så lokalt och hållbart som möjligt. Produktförpackningar tillverkas huvudsakligen av återvinningsbara material: glas, aluminium och kartong.

Upptäck Laponia

Varför är Laponies produkter speciellt lämpliga för känslig hy?

Laponie of Scandinavia produkter har utvecklats för känslig hud som ingen annan hudvårdsprodukt verkar lämplig för. Kristina Pentti, grundaren av Laponie, led av olika hudproblem i åratal och hittade inte hjälp i någon hudvårdsprodukt, behandling eller medicin.

Hon började undersöka ingredienslistor på kosmetikaburkar och letade efter produkter som inte innehöll ingredienser som var olämpliga för henne. Efter några olyckliga försök började hon studera självständigt om kosmetiska ingredienser och hudvård och göra sina egna enkla produkter åt sig själv. Gradvis förbättrades hudens tillstånd inte felfritt, men hälsosamt.

Med åren blev Kristina passionerad för hudvård och tillverkning av hudvårdsprodukter. Hon drömde länge om att sätta upp en egen hudvårdsserie och äntligen 2015 grundade hon Laponie. Idag utvecklar Kristina och Laponies kemist Jaana produkter för känslig hud i sitt eget laboratorium i Esbo.

Vilket av de nya märkena intresserar dig mest? <3

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.