Ekologisk Skönhet

Fixa perfekta looken med Iberos ekologiska sminkborstar

9.8.2021, Jolie

A och O för att lyckas med makeupen är bra sminkborstar. Med bra tänker vi såklart längre än bara kvalitén på borsten, bra för miljön ska vara lika självklart!

Iberos sminkborstar består av nylonhår, ett fördelaktigt material som gör borstarna lätta att hålla rena och ger dem längre hållbarhet. Skaftet är av ekologiskt tillverkat kompositmaterial som innehåller förnybara växtfibrer, bl.a. vetehalm. Generellt för borstarna är att de är rätt täta, lätta och av bra kvalitét det vill säga fäller inte hår och känns rejäla. Sen är de otroligt snygga också!


1. Ibero Foundation Brush / 2. Ibero Powder Brush / 3. Ibero Blush Brush / 4. Ibero Blending Brush / 5. Ibero Eyeshadow Brush / 6. Ibero Eyebrow Brush

1. Foundation Brush

Foundationborste för applicering av flytande foundation av något tätare modell. Appliceringen görs bäst i cirkelformade rörelser över ansiktet för ett jämnt och fint resultat.

2. Powder Brush

En personlig favorit! Denna borste är härligt fluffig och passar bra för att applicera både puder och bronzer.

3. Blush Brush

Snedskuren borste för applicering av rouge med lätt rundning. Lätt och fluffig borste som är enkel att arbeta med.

4. Blending Brush

Rundad, mjuk ögonskuggsborste som är perfekt att arbeta ut skuggor med för att få mjuka övergångar. A must have!

5. Eyeshadow Brush

En lite knubbigare, tät borste för applicering av skuggor av lite kortare stråmodell. Tycker den funkar extra bra till glitterskuggor och krämskuggor som kräver en lite fastare borste.

6. Eyebrow Brush

Snedskuren borste för applicering av brynprodukter. Den spetsiga formen hjälper till att ge precision till brynet och tack vare att borsten är lite tjockare uppnås enkelt en fin blend på framför allt krämprodukter.

Med dessa borstar i sminkväskan kommer du långt och kan skapa massvis av härliga looks!

Tips!

Tvätta dina borstar regelbundet av hygienskäl men även för bättre livslängd på borstarna, gärna 1 gång i veckan. Du tvättar dem enkelt i ljummet vatten och ekologisk tvål, såpa eller diskmedel.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.