Ekologisk Kroppsvård

En ‘hemlig agent’ är den bästa naturliga, ekologiska deon!

15.1.2020, Jolie

Känner du som vi, att ett nytt år också innebär en möjlighet till ett renare och fräschare liv? Januari betyder för många en möjlighet till detox och nystart av olika slag; fasta, träna, äta mer hälsosamt… det handlar om det mänskliga behovet av att rensa ur och förnya, där det nya året ger en bra anledning och ny drivkraft. Fler och fler söker ett bättre, hälsosammare och mer välmående liv.

Byt åtminstone ut deodoranten

Naturlig, ekologisk skönhet passar in i detta nya året som handen i handsken. Om du har bestämt dig för att byta gamla produkter mot nya naturliga bör du prioritera att hitta en bra deodorant! Om du inte vill ha aluminium eller någon form av syntetisk kemisk cocktail till dina armhålor kan en ’hemligt agent’ hjälpa! Att byta deodorant till en naturlig är ett utmärkt sätt att minska belastningen på kroppen.

Naturliga, ekologiska deodorantingredienser är säkra. En certifiering säkerställer att syntetiskt aluminium, plast, syntetiska konserveringsmedel, syntetiska dofter eller antiperspiranter inte används. Naturliga deodoranter innehåller till exempel antibakteriella växtråvaror, naturligt salt eller alkohol. Naturliga ingredienser minskar svett och neutraliserar bakteriell lukt på ett mycket fräschare och mer hälsosamt sätt.

True Organic of Sweden Undercover Agent Roll-on TOP1 unisex

Svenska Undercover Agent från True Organic of Sweden är vår mest populära deodorant, även om den inte har funnits i vårt sortiment i ens ett år och den älskas av både män och kvinnor. Förpackningsdesignen är enkel och tilltalande för alla användare. Doften är fräsch cypress men behaglig mild. Det finns också en liten antydan till ros men som inte gör produkten uttryckligen feminin.

True Organic Of Sweden – Undercover Agent är en alkoholfri och aluminiumfri naturlig deodorant som fungerar mycket bra baserat på feedback från våra kunder. Den innehåller citronsyra för att sänka hudens pH, naturligt mineraliskt salt och bakpulver för att neutralisera bakterier och härlig doft. Om du tidigare provat en deo med bakpulver och upplevt att dina armhålor irriteras, kan du trots allt prova Undercover Agent för i de allra flesta fall funkar det alldeles utmärkt.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.