Ekologisk Skönhet

Den förtrollande kraften hos kristallstenar och vegetabiliska oljor: Wesak Paris doftoljor nu från Jolie

14.12.2022, claudia.bjork

Jolies nya varumärke Wesak Paris inbjuder dig till en magisk tillflyktsort, vars destination är ditt holistiska välbefinnande. Charmiga doftoljor i kombination med sinnesenergigivande kristallstenar som omsluter din kropp och själ till en helhet.

Wesak Paris doftoljor är baserade på en antioxidantrik blandning av aprikos-, macadamia- och arganoljor som vårdar din kropp och tar dig till en avkopplande värld av sinnena.

Parfymoljorna i den innovativa och unika doftserien rullas på kroppshuden eller håret med hjälp av en roll-on kristallsten. Din kropp får njuta av stenarnas unika vibrationsfrekvenser och energigivande egenskaper.

Wesak Paris 100 % naturliga parfymoljor består av högkvalitativa ECOCERT-certifierade kallpressade vegetabiliska oljor och eteriska oljor, samt Fair Trade-certifierade och etiskt utvunna kristallstenar. Produkterna från Wesak Paris, som grundades 2021, är ekologiskt tillverkade i Frankrike.

Berättelsen om Wesak Paris föddes ur en passion för holistiskt välbefinnande

Wesak Paris födelse påverkades i hög grad av den antike grekiske filosofen Platons ord “kroppen bör inte behandlas separat från själen, utan som en hälsosam helhet”.

Kopplingen mellan ett friskt sinne och en kropp verkar vara det grundläggande värdet av Wesak Paris. Det inspirerar varumärket att erbjuda alla högkvalitativ avkoppling som hjälper både kropp och själs välbefinnande.

Wesak Paris-teamet har arbetat med lyxig skönhetsvård och spaverksamhet i flera år. De ville utnyttja de energiska egenskaperna hos kristallstenar i skönhetsvården, men kände att något saknades för en komplett upplevelse av sinne och kropp.

Samarbetet med den världsberömda parfymexperten Mina Gaultier bar frukt. Kristallstenars och vegetabiliska oljors sinnesharmoniserande krafter och deras reflektion på kroppen har varit kända genom århundradena. Kristallstenarnas energiska egenskaper förstärks med rätt utvalda växtextrakt och tar fram deras enorma potential på ett nytt sätt.

Som ett resultat av exakt utvecklingsarbete föddes doftserien Wesak Paris Elixir Luneaire, som är baserad på vegetabiliska oljor och förtrollande eteriska oljor och kristallstenarnas energireglerande kraft.

Wesak Paris är en unik och magisk skönhet

Doftserien Wesak Paris lyckas möta många välmåendesökandes önskemål på ett unikt sätt. Utvecklingsarbete av hög kvalitet gjorde kombinationen av kristallstenar och aromaterapeutiska dofter helt unik jämfört med andra hudvårdsoljor och parfymer från naturkosmetik.

Magiskt vackra glasflaskor är som värdiga konstverk som du vill ha kvar på displayen. Glasflaskans kristallstenar är avslutade med noggrant handarbete. Kristallstenar är naturliga produkter, så deras form och färger kan variera från del till del – dock utan att kompromissa med deras effekter. Glasflaskor är påfyllningsbara och återvinningsbara.

Namnet Wesak kommer från den självbetitlade fullmånefestivalen, som firar god energi som sjunker ner till jorden. Månens effekter, som tidvattnet, effekten på människors medvetande och känslor, och ljusets kraft, har varit kända i tusentals år. Månen tros öka vibrationsfrekvensen hos mineraler som utsätts för ljus. Wesaks roll-on stenar är formade som en fullmåne. I kombination med dyrbara oljor förmedlar de en månliknande energi när parfymoljan appliceras på huden med en rund kristallsten.

Återgå till själens rötter: 5 kombinationer av naturliga dofter och stenar

Wesak Paris tror att genom inre harmoni kan du hitta vägen tillbaka till din makt. Det finns fem olika harmoniserande kombinationer av kristallsten och oljor i serien, som du kan välja bland efter eget tycke. Fyra av dessa är avsedda för kropps- och hårbehandling. Det femte alternativet är en neutral-doftande olja, som också är lämplig för behandling av ansiktet.

Varje kristallsten symboliserar sitt eget chakra, eller energicentrum i en annan del av kroppen, som var och en har sin egen helande effekt på kroppen.

Wesak Paris Elixir Lunaire-serien kombinationer av kristallsten och doft

Violett Amethyst ( 50 ml och 10 ml ) – Den pulverformiga doftvärlden består av de fängslande naturliga dofterna av iris, bourbonvanilj, hallon och myrra!

Violett kristallsten harmoniserar ett aktivt sinne och förknippas med visdom, ödmjukhet och kreativ inspiration. Det inspirerar också till en känsla av lugn och måttlighet. Ametist är förknippat med det sjunde chakrat, kronchakrat, som ligger högst upp på huvudet.

Black Obsidian ( 10 ml , 50 ml kommer snart) – Oljan med neutral lukt är lämplig för parfymerkänsliga!

Svart kristallsten stärker intuitionen och klargör tankar. Obsidian är en kraftfull sanningssten som måste behandlas med omsorg och respekt. Optimism och en känsla av trygghet är bland kännetecknen för obsidian. Obsidian förknippas med det första chakrat, rotchakrat, som ligger vid basen av ryggraden.

Grön Aventurin ( 50 ml och 10 ml ) – Den blommiga doftvärlden består av neroli, rosenträ, tuberos och vita blommor!

Grön aventurin är kopplad till mental balans, förnyelse och harmoni. Det ger förtroende, medkänsla och öppenhet för världen. Grön aventurin är förknippad med det 4:e chakrat, det vill säga hjärtchakrat, som ligger i mitten av bröstkorgen.

Pink Rose Quartz ( 50 ml och 10 ml ) – Den hjärtvärmande doftvärlden består av dofterna av rosenträ, Damascenaros och Bulgarisk ros!

Rosa rosékvarts tröstar ett sorgset sinne och har ansetts vara en sten av kärlek och frid genom tiderna. Egenvård och tolerans förknippas med denna hjärtsten. Rosenkvarts är kopplat till det fjärde chakrat, det vill säga hjärtchakrat, som ligger i mitten av bröstkorgen.

Blue Sodalite ( 50 ml och 10 ml ) – Dofternas träiga värld lugnar sinnena med jordnära toner av bärnsten, jasmin, geranium, sandelträ och oud-trä!

Den blå kristallstenen ger en positiv inställning till livet och lindrar ett oroligt sinne. Sodalit förknippas med det sjätte chakrat, det vill säga det tredje ögonchakrat, som ligger mellan ögonbrynen.

Förtrollning av sinnet och kroppens välbefinnande – Så här använder du parfymolja

Spraya doftoljan på kroppens pulspunkter på handleder och nacke, på ändarna av håret eller över hela kroppen. Parfymoljor är fängslande och underbart lämpliga för omfattande avslappning, där både sinne och kropp vilar. Skämmande kallpressade oljor vårdar din hud och hår, medan kristallstenar balanserar kroppens chakran.

Dessa lyxiga och naturliga parfymoljor används över hela världen i spabehandlingar. Den roterande och bollformade kristallstenen lämpar sig underbart för att massera hela kroppen, där du får charmig avslappning med hjälp av Aromaterapi och kristallstenen som ger energivibrationer.

Obsidan, som har en neutral doft, passar även för ansiktshuds gua sha-behandling. Behandlingsoljan den innehåller förbättrar cellregenereringen och gör en slät yta för olika gua sha-verktyg.

Doseringen av parfymoljan är underbart enkel genom hålen på insidan av kristallstenen, vilket gör att du kan justera lämplig mängd olja efter appliceringsområdet. Parfymoljor kan även tillsättas i håret, där doften sitter längre än på kroppens hud. Du kan strö parfymolja på pulspunkterna på handleder och hals och över hela kroppen. Den subtila doften försvinner från huden inom några timmar. Doftoljor är också lämpliga för soliga dagar, eftersom de inte är ljuskänsliga.

De härliga parfymoljorna finns i både 50 ml och 10 ml resestorlekar. Du kan bära dessa praktiska välbefinnandeskatter bekvämt i din handväska, så att doftoljan alltid är lättillgänglig för en stunds avkoppling.

Vi är sålda – hur är det med dig? <3

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva kampanjer, bara för prenumeranter!

Du får 10% rabatt på din första beställning!

Tillbaka till toppen

Du håller på att ta bort en gåvoprodukt. Om du bekräftar kommer den inte läggas till i din varukorg igen.